Falun Dafa blijft groeien en bloeien ondanks 15 jaar lange vervolging

12-08-2014 (Minghui.org) Vijftien jaar geleden, op 20 juli 1999, werden de levensomstandigheden van 100 miljoen Falun Gong beoefenaars van de ene dag op de andere ondersteboven gekeerd. De beoefenaars die gedurende deze wrede vervolging wisten te volharden, hebben bijzondere verhalen te vertellen wat betreft hun geloof en de keuzes die zij maakten in het aanzien van een ongekende onderdrukking. lees meer »

14 jaar vervolging en veerkracht

16-08-2013 (Falun Dafa Information Center). Falun Gong is een spirituele discipline waarvan de beoefenaars de principes waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid volgen. Momenteel genieten miljoenen mensen in meer dan 60 landen over de hele wereld de vreedzame praktijk en leven hun bestaan in overeenstemming met deze deugdzame principes. Falun Gong staat wereldwijd ook bekend als verdediger van geloofsvrijheid voor miljoenen mensen in China. 20 juli was de 14e herdenkingsdag van de onwettige vervolging van Falun Gong in China. lees meer »

Stop de vervolging: Plechtig, vredevol protest in New York

21-06-2013 Epoch Times. New York – In China lopen mensen het gevaar om gearresteerd, gemarteld en blootgesteld te worden aan opsluiting in een werkkamp, simpelweg omdat ze Falun Gong beoefenen. Dit is dan ook precies de reden dat Falun Gong beoefenaars wereldwijd naar New York te kwamen om daar uit protest te mediteren tegen de brutale vervolging van de beoefenaars in China. lees meer »

Foto Galerij: Falun Gong keert terug naar Washington, DC

Beoefenaars zijn optimistisch en zien veranderingen bij Chinese mensen

06-08-2012 lees meer »

20 juli: Falun Gong 10 jaar vervolgd in China

Nederlandse Falun Gong beoefenaars komen samen in Den Haag om stil te staan bij 10 jaar vervolging van hun medebeoefenaars in China

16-07-2009 DEN HAAG, 20090716 -- Tijdens een stille manifestatie zullen Nederlandse Falun Gong beoefenaars op 20 juli 2009 de slachtoffers van 10 jaar vervolging herdenken. Dit zal plaatsvinden van 8:30 tot 13:00 voor de Chinese ambassade te Den Haag en van 14:00 tot 17:00 tegenover de ingang van de Tweede Kamer (Plein). lees meer »

Canada: Beoefenaars in Vancouver protesteren tegen het escaleren van de vervolging van Falun Gong door de CCP in naam van de Olympische Spelen en roepen om redding van familieleden van Canadese burgers

28-05-2008 Op 16 mei 2008 hield de afdeling in British Columbia van de Canadese Falun Dafa Associatie een persconferentie voor de Kunstgalerie van Vancouver om te protesteren tegen de toenemende vervolging van Falun Gong door de Chinese Communistische Partij (CCP) in naam van de Olympische Spelen. De deelnemers riepen ook op de familieleden van een beoefenaarster in Vancouver te redden en veroordeelden het verbreken van de belofte van de CCP om de mensenrechten te verbeteren voor de Olympische Spelen. lees meer »

België: Falun Gong beoefenaars hielden activiteiten tegenover de Chinese ambassade als herdenking voor de 25 april Oproep

07-05-2008 Op 25 april 2008 organiseerden Belgische Falun Gong beoefenaars activiteiten tegenover de Chinese ambassade om de "25 April" oproep in 1999 te herdenken. De beoefenaars protesteerden ook tegen het arrest van Falun Gong beoefenaars door de CCP in de aanloop van de Olympische Spelen. lees meer »

Finland: Nachtwake in Helsinki ter Nagedachtenis van de Vervolgde Falun Gong Beoefenaars

19-09-2007 De binnenstad van Helsinki werd op de avond van 31 augustus 2007 overspoeld met mensen die wachtten op het vuurwerkfestival, één van de grote tradities van Finland . Falun Gong beoefenaars gebruikten deze prachtige gelegenheid om een kaarswake te houden op het gazon voor de gebouwen van het parlement om de 3080 beoefenaars te herdenken die werden doodgemarteld in China sinds Jiang Zemin en zijn handlangers de vervolging van Falun Gong startten in 1999. Bovenop de 3080 bevestigde doden zijn er veel meer beoefenaars zonder naam die hun leven lieten door opsluiting en organenroof door het Chinese communistische regime. De kaarswake had als doel mensen overal ter wereld te verzoeken om te helpen de brutale vervolging in China te stoppen. lees meer »

België: Beoefenaars veroordelen de acht jaar durende vervolging van Falun Gong door de CCP

20-07-2007 Op 20 juli 2007 kwamen Falun Gong beoefenaars uit België samen aan de Chinese Ambassade in Brussel om te protesteren tegen de wrede vervolging van Falun Gong door de Chinese communistische partij (CCP) die nu reeds meer dan acht jaar duurt. lees meer »

Holland: Falun Gong Beoefenaars Protesteren bij de Chinese Ambassade tegen de Acht Jaar Durende Vervolging door de CCP

20-07-2007 Op 20 juli 2007, kwamen Nederlandse Falun Gong beoefenaars samen bij de Chinese ambassade om te protesteren tegen de acht jaar durende vervolging van Falun Gong door de Chinese Communistische Partij. lees meer »

TOPIC: OVERZICHT (BEKIJK ARCHIEFLIJST)

  • VORIGE 10
  • |
  • ARTIKELEN: 1 - 10 (0)
  • |
  • VOLGENDE 10
  •