Tegen het einde van haar gevangenistermijn werd mevr. Han Zhongcui nog bedreigd met detentie in een hersenspoelcentrum

12-Sep-2015 (Minghui.org) Mevr. Han Zhongcui's drie jarige gevangenistermijn liep af eind juli 2015. Ambtenaren van de Gansu vrouwengevangenis hebben gedreigd haar naar een hersenspoelcentrum te brengen omdat ze haar geloof in Falun Gong weigerde op te geven. lees meer »

De gevangenis van Jilin: Door de ingezetenen omschreven als “Hel op aarde”

15-Dec-2013 (Minghui.org) Falun Gong beoefenaars in gevangenissen worden blootgesteld aan zeer zware mentale en fysieke mishandelingen, met inbegrip van martelingen om ze zo ver te krijgen dat ze hun geloof opgeven. Dit artikel werpt een licht op een aantal gruwelijke misdaden die gepleegd werden op beoefenaars in de gevangenis van Jilin, gelegen in de provincie Jilin in het noordoosten van China. De ernst en verdorvenheid van de misdaden in de gevangenis van Jilin hebben het de bijnaam “Hel op aarde” gegeven. lees meer »

Zal het tij keren na 13 jaar brutale onderdrukking?

Het Falun Dafa informatiecentrum over de 13 jaar durende vervolgingscampagne in China

06-Aug-2012 New York – Op 29 mei verliet dhr. Yu Xuezhong zijn huis om naar het huis van een vriend te gaan. Niet wetend dat het zijn laatste keer zou zijn. Die avond viel de politie binnen en nam de twee mannen mee, evenals 20 andere Falun Gong beoefenaars uit de stad Jilin in het noordoosten van China. Ze werden meegenomen naar een nabijgelegen politiebureau, vastgeketend en geslagen. De volgende dag werd de familie van dhr. Yu opgebeld. De 53-jarige Yu was dood. lees meer »

25 jaar oude vrouw niet in staat om te lopen door seksueel misbruik in Hebei werkkamp

Zaak die wijst op seksuele geweldpleging gebruikt voor het “transformeren” van vrouwen die Falun Gong beoefenen

16-Jan-2011 Het Falun Dafa Informatie Centrum heeft vernomen dat een 25 jaar oude kleuteronderwijzeres ernstig seksueel is misbruikt in juni 2010, in het Hebei arbeidskamp. Maanden na de aanval heeft ze nog steeds moeite met lopen en haar familie wordt toegang geweigerd om haar te bezoeken. Het Centrum verzoekt de internationale gemeenschap dringend om haar zaak te onderzoeken en druk uit te oefenen op de Chinese autoriteiten voor haar directe en onvoorwaardelijke vrijlating. lees meer »

Mevr. Xiaojing sterft als gevolg van tien jaar van wrede vervolging, terwijl haar echtgenoot nog steeds in de gevangenis vastgehouden wordt (Foto’s)

04-Nov-2009 (Correspondent uit Peking) Op 1 oktober 2009 om 06:00 ‘s morgens, na een lange periode gekweld, bedreigd en vreselijk vervolgd te zijn, sterft mevr. Yang Xiaojing terwijl haar echtgenoot dhr. Cao Dong in de gevangenis van Tianshui, provincie Gansu, achterblijft. lees meer »

Een onbreekbare wilskracht op de vooravond van de Olympische Spelen

Het verhaal van een gewetensgevangene in een werkkamp in Beijing

02-Sep-2008 In een beeld dat zo zelden ontsnapt uit China, vertelt Zhang Lianying haar angstaanjagend verhaal. Ze staat voor een huisvideocamera bedient door haar echtgenoot in een voorlopige studio. Ze draagt een effen, donkergroene trui en spreekt stil met een typisch accent van Beijing. lees meer »

Politie bleef Mevrouw Chi Yan Martelen Zelfs Nadat Ze Al Eerder Mishandeld Was Tot Het Uiterste Hetgeen Leidde Tot Een Kritieke Toestand

14-Mar-2008 Mevrouw Chi Yan van de stad Tonghua, in de provincie Jilin, was een zeer gezond persoon voordat zij werd vervolgd. Doch onder de heerschappij van de Chinese communistische partij werd zij zo onderworpen aan een wrede behandeling op mentaal, fysiek en financieel gebied waardoor zij een ongeneeslijke ziekte kreeg. De wachters van het arbeidskamp vertraagden opzettelijk haar behandeling en nu is haar gezondheid verslechterd. lees meer »

Samenvatting van Gao Zhisheng’s derde open brief aan Hu Jintao en Wen Jiabao

14-Jun-2006 Gao Zhisheng wordt geprezen als “het geweten van alle Chinese advocaten”. In 2001 rangschikte het Chinese Ministerie van Justitie hem in de top 10 van advocaten in China. Hij heeft een reputatie verworven als moedige voorvechter van mensenrechten en is één van slechts een handjevol advocaten in China die mensen verdedigt die vervolgd worden omwille van hun geloofsovertuigingen. Hij schreef twee brieven aan president Hu Jintao waarin hij zijn uitvoerig onderzoek beschrijft en oproept te stoppen met het vervolgen van mensen die in vrijheid geloven. Vanaf dat moment werden Gao en zijn gezin 24 uur per dag in de gaten gehouden door hordes politieagenten. Hij werd bedreigd, en zijn advocatenkantoor werd op onwettige wijze gesloten. Hier volgt een uittreksel uit Gao's derde brief. lees meer »

Slachtoffer van verkrachting mevr. Liu Jizhi: “ Ik wil deze duivelse vervolging in het daglicht brengen”

04-Jun-2006 (Clearwisdom.net) Velen zijn verontwaardigd door de brutaliteit van de vervolging die is onthuld in het artikel van 1 december 2005 “Twee Falun Gong beoefenaarsters verkracht tijdens bezoek van V.N. Rapporteur aan China.” Om meer mensen duidelijk de wreedaardige aard van de vervolging te laten inzien, vertelt mevrouw Liu Jizhi, één van de slachtoffers, in detail haar ervaring. Een schokkend relaas. lees meer »

Li Ping onthult vervolging nog voor haar dood

01-Mar-2006 Mevrouw Li Ping uit de stad Dalian in de Provincie Liaoning werd vele malen ontvoerd en gevangen gehouden voor haar vastberadenheid in het beoefenen van Falun Gong. Ze werd tot twee keer toe gevangen gehouden in het dwangwerkkamp in Dalian waar ze op wrede wijze werd vervolgd. Ze stierf op 27 november 2005. De clearwisdom.net website publiceerde vandaag foto’s van Li Ping en een video met een interview voor haar dood. lees meer »

TOPIC: MISBRUIK EN VERKRACHTING (BEKIJK ARCHIEFLIJST)